Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce se intampla cu Oltchim, daca Dan Diaconescu nu plateste banii

Ce se intampla cu Oltchim, daca Dan Diaconescu nu plateste banii


In cazul in care Dan Diaconescu nu va incheia contractul de vanzare-cumparare a Oltchim, compania va ramane in proprietatea statului, care va implementa o administratie speciala.

"Vom pune un nou management, un administrator special, care sa opreasca contractele paguboase, sa discute cu creditorii privati, sa reia activitatea pe baza unui sprijin pe care Guvernul il poate asigura", a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta a precizat ca cel mai scurt termen pentru reluarea procesului de privatizare este de sase luni.

"Daca nu indeplineam procedura, daca o amanam, nu intra scrisoarea in board-ul din 28 septembrie. Noi ne-am indeplinit obligatia si FMI ne va sprijini in continuare, fie pentru semnarea contractului, fie pentru reluarea procedurii", a spus premierul.

Ponta a mai precizat ca Dan Diaconescu are termen pana in 01.10.2012 sa semneze contractul de vanzare-cumparare si sa plateasca suma de 45 de milioane de euro, convenita in cadrul licitatiei de privatizare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1295 ori