Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nouriel Roubini vine la Bucuresti la Forum Invest

Nouriel Roubini vine la Bucuresti la Forum Invest

Forum Invest, in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei va organiza pe 25 si 26 mai 2010 cea de-a saptea editie a Forumului Financiar Central si Sud-Est European.


Printre subiectele pe care economistul Nouriel Roubini le va aborda in cadrul Forumului se numara "Planul european de reforma a sistemului financiar versul american", "riscul de contagiune al crizei din Grecia pentru zona Euro" si "viitorul uniunii monetare europene".

La Forumul Financiar din 25-26 mai vor participa unii dintre cei mai importanti bancheri din sistem: Dominic BRUYNSEELS - Presedintele Executiv BCR, Steven Van GRONINGEN - CEO al  Raiffeisen Bank, Rasvan RADU - Presedinte al Unicredit Tiriac Bank, reprezentanti ai asociatiilor profesionale si organismelor de reglementare :  Radu Gratian GHETEA, Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Ovidiu NICOLESCU - Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Mircea OANCEA, Presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, specialisti in fonduri europene- Stefan CIOBANU - Director al Autoritatatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din cadrul Ministerului Finantelor Publice si Vasile PUSCAS, Senior Adviser pentru Fonduri Europene in cadrul Bancii Transilvania.

Ca in fiecare an, dezbaterile Forumului Financiar vor fi moderate de jurnalisti ai unor institutii de presa prestigioase din tara si din strainatate.

Informatii actualizate despre editia din acest an a Forumului Financiar Central si Sud-Est European, pe www.foruminvest.ro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3159 ori