Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Yahoo! si Nokia devin parteneri

Yahoo! si Nokia devin parteneri

Nokia si Yahoo! au anuntat astazi ca vor aduce programul Yahoo! Messenger si serviciul de e-mail pe cele mai populare modele de telefoane Nokia, incluzand noul Nokia 6300, Nokia 5300 XpressMusic si Nokia 5200.Acest lucru reprezinta o decizie semnificativa pentru unul dintre cele mai populare motoare de cautare, oferind astfel o oportunitate pentru cei aproape un milliard de utilizatori ai telefoanelor mobile din intreaga lume.

Yahoo! devine astfel prima companie de internet ce exploateaza aceasta posibilitate de a-si introduce programul de messaging direct in sistemul de operare al unui telefon mobil.

Parteneriatul dintre Nokia si Yahoo!, inceput in Aprilie 2005, i-a impiedicat pana acum sa realizeze o strategie de sistem de care sa beneficieze ambele parti. Cu acest soft inclus deja pe telefoanele mobile, consumatorii vor putea folosi Yahoo Instant Messenger si e-mail-urile, oricand si oriunde.

Yahoo ofera acum posibilitatea de a descarca un continut specific adaptat utilizatorului pe telefon mobil. Yahoo Go! mai permite utilizatorilor Windows Mobile, si incepand de acum utilizatorilor Nokia, si accesarea Yahoo! services intr-o maniera similara cu cea Google.

Va fi interesant de urmarit cum va evolua acest parteneriat Yahoo!-Nokia, avand in vedere notorietatea Nokia si popularitatea de care se bucura in lumea comunicatiei programul instant messaging de la Yahoo.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 690 ori