Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vanzarile Nokia au scazut cu 4 la suta in primele sase luni

Vanzarile Nokia au scazut cu 4 la suta in primele sase luni
Nokia a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o scadere de 4 la suta a vanzarilor, cifrate la 13,2 miliarde euro, in timp ce profitul net a fost de 1,5 milioane euro, cu 100 milioane euro mai redus fata de perioada similara a anului trecutPe ansamblul primelor sase luni ale anului, vanzarile nete la nivelul diviziei Nokia Mobile Phones au scazut cu 14 la suta, la 8,4 miliarde euro comparativ cu 9,7 miliarde euro obtinute in aceeasi perioada din 2003. Vanzarile in sectorul multimedia au crescut de la un miliard euro la 1,5 miliarde euro, iar la nivelul diviziei Enterprise Solutions s-au majorat cu 88 milioane euro, ajungand la 378 milioane de euro.
Profitul operational al grupului a insumat doua miliarde de euro, in scadere cu 100 milioane de euro.

Veniturile financiare s-au mentinut la 211 milioane de beuro, incluzand un venit exceptional de 71 milioane de euro din castigul obtinut in urma vanzarii obligatiunilor France Telecom.

In luna iunie, Nokia a lansat (inclusiv in Romania), inainte de termenul preconizat, cinci noi modele de telefoane.Sursa: Curierul National

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 795 ori