Renault si Nokia lanseaza pe piata braziliana un model Sandero

Joi, 24 Aprilie 2008, ora 16:43
1307 citiri
Renault si Nokia lanseaza pe piata braziliana un model Sandero

Renault Brazil si Nokia Brazil au decis sa-si uneasca fortele pentru a lansa pe piata braziliana un automobil Sandero, care va fi produs in acest an si in Romania, cu cele mai avansate tehnologii pentru telefonul mobil existente in prezent, relateaza Reuters.Modelul special, denumit Sandero Nokia, este destinat brazilienilor pasionati de tehnologie.


Modelul Sandero Nokia va fi primul model Renault produs in Brazilia care va avea incorporate solutiile mobile complete ale Nokia, inclusiv dispozitive, servicii, software si accesorii originale.   


Pachetul include calculatorul multimedia Nokia N95, cu un sistem GPS incorporat, serviciul Nokia Maps preincarcat, conexiune bluetooth si o gama larga de solutii media, printre care si un music player, ecran de dimensiuni mari si o camera foto de calitate superioara. Automobilul include, de asemenea, si un kit de accesorii auto.


Sandero Nokia este primul automobil din clasa compacta de pe piata braziliana care va avea din fabricatie un sistem GPS.


Seria speciala Sandero Nokia, in care vor fi produse doar 1.000 de automobile, are la baza cel mai spatios model Sandero, Privilege 1.6 16 v Hi-Flex, si va avea un pret de vanzare de 17.650 euro, cu tot cu costuri de livrare.


Subsidiara romaneasca a Renault, Dacia, a lansat in martie, la Salonul Auto de la Geneva, modelul Sandero, derivat din Renault Sandero, produs in prezent in Brazilia. Modelul Dacia Sandero va fi vandut pe pietele din Europa, in Turcia si in Maghreb din iunie 2008.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...