Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nokia-tehnologii inteligente

Nokia-tehnologii inteligente

Viziunea Nokia, privitoare la viitorul telefoanelor mobile, este una cu totul inovatoare.Intr-un raport emis recent de Nokia, oficialii companiei, au in vedere managementul informatiei, comunicarii si al divertismentului, intr-un singur dispozitiv.

Nokia doreste sa se afle in fruntea unei industrii tot mai prospere si mai inovatoare. La ora actuala, Nokia domina industria wireless, producand o treime din totalul de 800 de milioane de terminale mobile ce se vand anual in intreaga lume.

In lumea hi-tech, unde concurenta este acerba, Nokia e reusit sa patrunda si sa isi pastreze pozitia pe piata.

Headquarter-urile Nokia, denumite Nokia House, sunt acoperite cu sticla, otel si structuri din lemn, afisand linii simple.

Cu 63,000 de angajati, Nokia s-a dezvoltat enorm de la inceputul activitatii sale in 1865.

De-a lungul anilor, Nokia a incorporat mai multe industrii, inclusiv electronicele, in aniiA'60, cu un telefon destinat automobilelor.

De abia in 1992, Nokia a dezvaluit primul telefon digital. La ora actuala, strategia Nokia se axeaza pe schimbarea perceptiei utilizarii Internet-ului, dorandu-si ca mobilul sa constituie principalul mod de acces.

Deja terminalele Nokia pot interactiona cu televizoarele, fotografiile pot fi uploadate direct pe blog, iar posturile de radio pot fi ascultate oriunde. Ideea este aceea ca telefonul mobil este o unealta mult mai eficienta de a crea un blog, decat un PC.

Problema care se pune, este aceea a reactiei clientilor, intr-un spatiu in care tot mai multe companii incearca sa vina cu ceva nou.

Adina Corneci

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 999 ori