Nokia si Yahoo optimizeaza cautarea web mobila

Luni, 11 Septembrie 2006, ora 16:16
1110 citiri

Nokia a integrat tehnologia de cautare Yahoo! in dispozitivele sale mobile de top pentru a usura pentru utilizatori gasirea si salvarea continutului web.

Yahoo! Search a fost integrata in aplicatia Nokia Mobile Search incarcata in gamele de dispozitive Nokia Nseries si S60 pentru a optimiza cautarea. Ceea ce doresc cele doua companii este sa inlature barierele pentru utilizatorii mobili care beneficiaza de o cautare limitata din cauza sistemelor lente.

Yahoo! furnizeaza rezultate pentru cautari web si imagini in mai mult de 10 limbi pentru a oferi utilizatorilor acces in timp real la informatii si continut. Prin adaugarea exerientei Yahoo! in cautarea Web, experienta Nokia Mobile Search nu are rivali in industrie.

Cele doua companii au efectuat teste pentru tehnologia integrata, rezultatele preliminare aratand ca 86% din imaginile cautate au putut fi deschise, 36% au fost adaugate galeriei dispozitivului si 85% din totalul termenilor de cautare web introdusi in browser au fost lansati pentru a accesa informatiile cautate.

Smart News