Nokia Romania are un nou director general

Joi, 13 Iulie 2006, ora 00:50
2038 citiri

Compania Nokia are, incepand din luna iulie, un nou director general pentru Ungaria si Romania, in persoana lui Greig Williams, care a fost numit general manager al departamentului Customer Market Operations (divizia de terminale a companiei).Greig Williams are 34 de ani si a studiat fizica si ingineria aeronautica la Universitatea Loughborough din Marea Britanie, detinand, de asemenea, o diploma in domeniul marketingului, acordata de Chartered Institute of Marketing.

In 1996 a inceput sa lucreze intr-o companie de comunicatii radio (Tait), in calitate de director de vanzari, iar in cursul aceluiasi an s-a alaturat echipei Nokia din Regatul Unit al Marii Britanii, ocupand functia de product marketing manager in cadrul diviziei Nokia Telecommunications (actualmente Nokia Networks) - printre clientii de care s-a ocupat in aceasta calitate numarandu-se Vodafone si Orange.

Piata telefoniei mobile in Romania a ajuns in primul trimestru din 2006 la 14,129 milioane utilizatori, rata de penetrare fiind de 65 la suta, a declarat miercuri la Bucuresti, intr-o conferinta de presa, noul director al Nokia.

Pana la sfarsitul anului 2006 se estimeaza o rata de penetrare de 70 la suta, a precizat Williams, care a subliniat cresterea spectaculoasa a centrelor de retail care comercializeaza telefoane mobile, fapt ce reflecta intensitatea cererii, precum si expansiunea serviciilor 3G.

Creig Williams a mentionat totodata ca la nivel global 800 de milioane de persoane utilizeaza in prezent un terminal Nokia. Comparand pietele de profil din Romania si Ungaria, oficialul Nokia a afirmat ca acestea difera in ceea ce priveste dimensiunea si ritmul de crestere si provocarile sunt altele, piata ungara fiind mai matura.

Bloombiz

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...