Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nokia a lansat 6 puncte de service in Romania

Nokia a lansat 6 puncte de service in Romania

Trei in Bucuresti, unul in Cluj, unul in Iasi si unul in Brasov - astfel sunt distribuite cele sase puncte de service lansate pana in prezent de Nokia in Romania si destinate utilizatorilor de telefoane mobile."Prin acest demers, Nokia doreste sa-si reafirme interesul fata de piata romaneasca si angajamentul de a oferi servicii de calitate detinatorilor de dispozitive Nokia din Romania", se arata intr-un comunicat remis SmartFinancial.ro. Punctele de service promit sa ofere reparatii "instant" in cazurile in care exista aceasta posibilitate, dar si service avansat intr-un timp pe cat posibil de rapid.

"Suntem incantati sa putem oferi acest nou serviciu, destinat tuturor utilizatorilor Nokia", a declarat Imfred de Jong, Managing Director pentru Ungaria si Romania. "Dorim ca detinatorii de dispozitive Nokia sa beneficieze si in continuare de cele mai bune servicii posibile", a adaugat Imfred de Jong. "Nokia isi demonstreaza preocuparea continua pentru clientii din Romania. Noile puncte de service vin sa se adauge liniei locale de asistenta telefonica ("care line"), initiata in 2003, si programului special de loialitate pentru detinatorii de dispozitive Nokia din Romania: Club Nokia", mai arata sursa citata de SmartFinancial.ro.

Pentru informatii suplimentare privind punctele de service sau de colectare Nokia, compania va invinta sa va adresati Serviciului Nokia pentru Clienti, la telefon 021-407 75 05. Serviciul este disponibil zilnic intre orele 9 si 18. Locatiile lansate pana in prezent sunt urmatoarele: Punct de service STEFAN CEL MARE (Str. Stefan cel Mare Nr. 8, Sector 2, Bucuresti), Punct de service MOSILOR (Calea Mosilor Nr. 306, Sector 2, Bucuresti), Punct de service GHENCEA (Complex Comercial Home&Design, Bd. Ghencea Nr.126-132, Sector 6, Bucuresti), Punct de service CLUJ (Str. Marasesti Nr. 85, Cluj-Napoca), Punct de service IASI (Str. Strapungerii Silvestru Nr. 32, Iasi), Punct de service BRASOV (Calea Bucuresti Nr. 42, Bloc S19, Sc. A, Apt.1).

Smart Financial

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 5263 ori