Irina Schrotter vrea sa investeasca la Jucu

Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 08:57
2366 citiri
Irina Schrotter vrea sa investeasca la Jucu

Creatoarea de moda Irina Schrotter a declarat vineri ca a luat legatura cu consiliera premierului Boc, Andreea Paul Vass, aratandu-se interesata sa puna bazele unei afaceri la Jucu, dupa plecarea Nokia. 

"Am sunat-o pe Andreea Paul Vass si i-am spus ca sunt interesanta sa incep o discutie cu reprezentantii Guvernului si Nokia, pentru a afla care sunt conditiile", a declarat Schrotter vineri la Antena 3.

Omul de afaceri crede ca ar putea "absorbi" circa 500 - 1.000 de angajati. Intrebata cum este posibil ca fostii angajati de la Nokia sa lucreze ulterior in sectii de croitorie, Schrotter a pecizat ca totul tine de "manualitate".

In plus, este posibil daca "Guvernul vrea sa investeasca in reconversie profesionala si ne ofera si noua niste avantaje". "Vorbim de afaceri, ca toata lumea sa aiba profit", a oferit lamuriri Schrotter.

"Nu sunt singurul om de afaceri care ar fi interesat sa stea la masa si sa discute conditii", a mai spus Irina Schrotter. "Am discutat cu trei dintre partenerii mei, care s-au aratat foarte interesati", a marturisit omul de afaceri.

Fabrica Nokia de la Jucu, din judetul Cluj, se inchide la sfarsitul acestui an, odata cu punerea in aplicarea a acestei decizii urmand sa-si piarda locul de munca 2.200 de angajati.

Presedintele si CEO-ul Nokia, Stephen Elop, a explicat, joi, motivele pentru care fabrica de la Cluj s-a inchis, oficialul asigurand ca angajatii vor fi recompensati si vor fi ajutati sa isi gaseasca noi locuri de munca.

Citeste continuarea pe ziare.com

#afacere irina shrotter jucu, #inchidere fabrica nokia jucu, #nokia romania , #stiri Nokia