Cel mai mic din serie: Nokia E50

Vineri, 19 Mai 2006, ora 12:55
1079 citiri

Nokia a prezentat ieri cel mai recent dispozitiv din gama de afaceri Nokia Eseries, Nokia E50. Nokia E50 dispune de capabilitati avansate de voce, email si date si le ofera companiilor o modalitate economica de a extinde mobilitatea la nivelul unei categorii mai largi de angajati, oferind acces permanent la reteaua telefonica si la aplicatiile organizatiei. Un beneficiu la fel de important este posibilitatea gestionarii facile si securizate de catre departamentul de IT, prin intermediul solutiei Intellisync Device Management.

Dispozitivul are un design clasic A"NokiaA", elegant si compact, si se adreseaza oamenilor care isi doresc un acelasi telefon atat pentru afaceri, cat si pentru timpul liber.

Nokia E50 are preinstalate anumite aplicatii pentru afaceri si dispune de functii exceptionale pentru voce si apeluri. In plus, cu Nokia E50, puteti avea doua numere de telefon intr-un singur dispozitiv. Printre functiile pentru timp liber se numara un player MP3 si, optional, o camera de 1,3 megapixeli. Toate acestea, intr-o carcasa metalica de o stralucire discreta, A"condimentataA" cu o nota de culoare.

Bazat pe editia a III-a a platformei pentru telefoane inteligente S60 si pe sistemul de operare Symbian, Nokia E50 are functii avansate de securitate si de control si este compatibil cu cele mai utilizate solutii de email mobil pentru companii, inclusiv Intellisync Wireless Email, de la Nokia, BlackBerry Connect, Visto Mobile, Altexia si Microsoft ActiveSync. Nokia E50 este cel mai subtire telefon in banda cvadrupla din gama Nokia Eseries (EGSM 850/900/1800/1900) si functioneaza in retelele GSM din toata lumea, oferind, in plus, o calitate ridicata a receptiei vocii si functii extinse pentru voce si pentru apeluri. Nokia E50 are o durata de convorbire de pana la sase ore; performantele acumulatorului sunt extrem de ridicate pentru un terminal de dimensiuni atat de reduse.

A"Nokia este hotarata sa sprijine companiile sa beneficieze la maximum de mobilitate, sub cat mai multe aspecteA", a declarat Antti Vasara, Senior Vice President, Mobile Devices, Enterprise Solutions, Nokia. A"Ne-am conceput oferta pentru companii astfel incat sa acoperim intreaga gama a necesitatilor legate de mobilitate, prin dispozitive, solutii si servicii robuste si usor de utilizat. Astfel, sprijinim companiile sa creeze conditii de lucru mobil pentru toti angajatii si, in acelasi timp, sa isi gestioneze cu usurinta baza de angajatiA", a adaugat Antti Vasara.

Cresterea productivitatii angajatilor care lucreaza in conditii de mobilitate si reducerea tangibila a costurilor

Prin includerea modelului Nokia E50 in portofoliul sau de dispozitive pentru afaceri, Nokia continua sa isi extinda gama de solutii pentru mobilitatea fortei de munca, oferind functii avansate pentru apeluri. Solutia de voce pentru afaceri oferita de Nokia E50 permite integrarea usoara cu infrastructura de voce existenta in companie (PBX).

De exemplu, datorita selectarii automate a conexiunii cu cel mai mic pret, companiile pot reduce costurile convorbirilor interurbane si internationale, prin rutarea apelurilor de telefonie mobila prin centrala companiei, ceea ce elimina barierele de cost asociate cu mobilitatea in domeniul afacerilor. Companiile care detin software-ul Avaya Communication Manager isi pot conecta dispozitivele Nokia E50 direct la reteaua telefonica a organizatiei, fara alte operatiuni tehnice, utilizand clientul Avaya one-X Mobile Edition.

Cu aplicatia client de la Avaya, Nokia E50 functioneaza ca un telefon traditional de birou, permitand apelarea rapida, devierea apelurilor, accesarea casutei vocale printr-o singura apasare de tasta si apelarea interioarelor. In plus, telefonul va fi insotit si de un CD de prezentare a functiilor Avaya one-X Mobile Edition, precum si de un program de instalare a aplicatiei client.

Nokia E50 are preinstalate o serie de aplicatii pentru afaceri, care contribuie la cresterea productivitatii profesionistilor care lucreaza in conditii de mobilitate. Nokia Team Suite, una din componentele portofoliului Nokia Office Tools, faciliteaza teleconferintele si permite initierea rapida si usoara a sesiunilor push-to-talk cu membrii echipei de lucru cu care doriti sa comunicati - datorita difuzorului incorporat. Nokia E50 dispune si de o functie de cautare, pentru localizarea rapida a informatiilor de importanta ridicata, precum contactele, email-urile si mesajele. Fisierele atasate primite A- documente text, prezentari sau foi de calcul tabelar - pot fi accesate rapid si usor prin intermediul aplicatiei de vizualizare Quickoffice.

Usurinta gestionarii mobilitatii companiei

Solutia Intellisync Device Management de la Nokia permite gestionarea de la distanta a dispozitivelor cu capabilitati OMA DM (precum cele din gama Nokia Eseries), la standardele de calitate adecvate unei companii, fara instalarea suplimentara de software client. Datorita interfetei web usor de utilizat, administratorii IT pot gestiona de la distanta dispozitivele pentru afaceri compatibile OMA DM, avand acces la un server de gestionare a dispozitivelor aflat fie la sediul companiei, fie la sediul unui furnizor de servicii.

Okey

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei