Business-uri de succes la ROMANS

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 16:26
2450 citiri
Business-uri de succes la ROMANS

Conducatorii unor companii cu o cifra de afaceri de 2,4 miliarde de euro in 2009, vor dezvalui metodele unor business-uri de succes din industria producatoare, in cadrul ROMANS-The Romanian Manufacturers Summit, ce va avea loc in data de 28 septembrie.

The Romanian Manufacturers Summit va reuni astfel companii precum Nokia Romania, Broadhurst Industrial Management (Guban, Electroaparataj, Electrotehnica, UMEB, Tweencall, Energoutilaj, Romlux Lighting, Spiact Craiova, Sudarec etc.), Romet, Pasmatex, BanuInvest si multe altele, care vor impartasi experienta si ideile lor in cadrul singurei conferinte dedicate producatorilor de top din Romania.

Printre speakerii prezenti in cadrul conferintei se vor numara Karoly Borbely, Secretar de Stat in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Monica Suciu, director financiar Nokia Romania, Adrian Rus, presedinte Broadhurst Industrial Management, Prof. Dr. Ovidiu Nicolescu, Presedinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Maria Grapini, presedinte Pasmatex si Cezar Coraci – Presedinte UGIR 1603.

Dezvoltarea industriala a Romaniei si viitorul industriilor producatoare sunt principalele teme de discutie la ROMANS.

Evenimentul va avea loc in data de 28 septembrie si se va desfasura in incinta Hotelului Marriott Bucuresti, incepand cu ora 09:00.

4 motive pentru care spațiile de birouri prietenoase sunt esențiale pentru atragerea și retenția angajaților
4 motive pentru care spațiile de birouri prietenoase sunt esențiale pentru atragerea și retenția angajaților
În ultima vreme, tot mai multe persoane au înțeles că un spațiu de birou prietenos, care oferă tot confortul, este esențial pentru atragerea și retenția angajaților. Însă, nu doar...
#afaceri, #business, #cifra, #cnipmmr, #companii, #de, #industrii, #nokia, #producatori , #stiri Nokia