Bosch confirma interesul pentru investitia la Cluj

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 18:11
1673 citiri
Bosch confirma interesul pentru investitia la Cluj

Bosch analizeaza posibilitatea unei investitii la Cluj, iar in prezent discuta cu Guvernul Romaniei si cu administratia zonei industriale, iar in paralel efecteaza probe de sol, a declarat vineri, pentru NewsIn, Eleni Sefel, communication manager la Robert Bosch Romania, anunta NewsIn.

"Bosch urmareste permanent strategia de a se plasa pe piata oportun din punct de vedere concurential si de a reactiona la modificarile din cadrul pietei.

De aceea, verificam permanent posibilitatea de adaptare directionata spectrului nostru de servicii si produse, a structurii noastre organizatorice sau de productie, la cerintele pietei si ale clientilor.

La ora actuala, Bosch analizeaza oportunitatea unei investitii in Cluj-Napoca, iar in acest context suntem in discutii cu Guvernul Romaniei si cu administratia zonei industriale Cluj-Napoca.

In paralel cu aceste discutii, se efectueaza si probe de sol", a precizat reprezentantul Bosch. Potrivit acesteia, grupul este in faza de analiza in ceea ce priveste valoarea si natura investitiei.

"Momentan suntem in faza de analiza si nu putem sa dam nicio estimare. Analizam totul, iar atunci cand vom avea o decizie, vom face un anunt", a mai spus Sefel.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a declarat, vineri, ca intr-unul dintre cele trei parcuri industriale clujene va veni o firma din concernul Bosch. "In acest moment se executa probe de sol si mai multe informatii va voi putea oferi in perioada urmatoare", a declarat Tise, citat de Citynews.ro.

Anuntul lui Tise vine la doar o zi dupa ce firma Nokia a anuntat ca va inchide fabrica de la Jucu, din parcul industrial Tetarom III. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bosch, #investitie cluj, #investitie , #stiri Nokia