Accesoriile Nokia pentru Europa se vor produce doar la Jucu

Luni, 01 Iunie 2009, ora 16:33
1546 citiri
Accesoriile Nokia pentru Europa se vor produce doar la Jucu

Directorul general al Nokia Romania, John Guerry, a declarat, luni, ca fabrica de la Jucu a inceput sa produca accesorii pentru telefoane in urma cu cateva saptamani si va fi singurul furnizor de accesorii pentru Europa, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit lui Guerry, Nokia Romania va angaja pentru activitatea de asamblare a accesoriilor inca 400 de persoane, dorindu-se sa se ajunga la 1.800-2.000 de angajati la Jucu.

"Am inceput de curand acest business. Vom fi singurul furnizor de accesorii in Europa, vom progresa. Vom angaja si 400 de persoane noi, asadar afacerea se dezvolta, probabil nu asa cum am sperat cand am ajuns aici, din cauza scaderii activitatii economice, dar suntem stabili, nu am concediat oameni si ne extindem incet si acum adaugam afacerea cu accesoriile. Este nevoie de asta in interiorul Europei", a spus directorul Nokia Romania, adaugand ca productia de accesorii pentru telefoanele mobile va fi o activitate permanenta, iar firma a investestit in cateva linii productie, spatiul fiind disponibil in interiorul fabricii. Activitatea de asamblare a accesoriilor a incepul in prima saptamana a lunii mai.

Guerry a spus ca, de curand, Nokia Romania a inceput sa livreze accesorile produse la Jucu, produsele fiind din toata gama Nokia din Europa, de la casti bluetooth, incarcatoare de masina, huse de telefon si altele. Referitor la alte linii de productie, pe langa telefoane si accesorii, John Guerry a spus ca "a existat destula schimbare pentru o perioada".

John Guerry, care a fost primul angajat al Nokia Romania, isi incheie mandatul pe 1 iulie, dupa doi ani de activitate. Nokia Romania a inaugurat in data de 11 februarie 2008 fabrica de la Jucu care asambleaza telefoane mobile. 

#accesorii, #angajati, #jucu, #nokia, #productie , #stiri Nokia