News Corp, anchetat de FBI

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 09:21
1413 citiri
News Corp, anchetat de FBI

News Corp, grupul de presa al magnatului Rupert Murdoch, va fi anchetat de FBI, in urma scandalului legat de posibile interceptari telefonice ilegale in Statele Unite, a declarat, joi, un purtator de cuvant al politiei federale americane, citat de AFP, conform Mediafax.

Mai multi congresmeni americani au cerut, in ultimele zile, o ancheta federala pentru a stabili daca ziaristii din grupul News Corp., implicat intr-un amplu scandal in Marea Britanie, au incercat sa obtina informatii si despre convorbirile victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. 

"Suntem la curent cu acuzatiile (privind posibile interceptari telefonice ilegale) si le analizam", a declarat un purtator de cuvant al FBI. 

Politia federala americana si Departamentul Justitiei au refuzat sa ofere detalii suplimentare in legatura cu ancheta.

News Corp. se afla in centrul unui scandal de proportii in Marea Britanie, dupa dezvaluirile privind faptul ca ziaristii de la News of the World au interceptat ilegal convorbiri ale unor personalitati britanice.

Rupert Murdoch si fiul sau, James, au acceptat joi sa raspunda unei convocari a deputatilor britanici, care organizeaza o audiere pe aceasta tema. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#News Corp, # ancheta FBI news corp, #fbi , #stiri News Corp