James Murdoch ramane presedintele BSkyB

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 14:33
1162 citiri
James Murdoch ramane presedintele BSkyB

James Murdoch va ramane presedintele companiei britanice de televiziune prin satelit, in pofida scandalului interceptarilor telefonice in care este implicata familia Murdoch, care conduce imperiul media News Corp., anunta BSkyB.

"James Murdoch ramane presedinte", au declarat reprezentantii BSkyB, intr-un comunicat de presa preluat de Mediafax.

Pastrarea in functie a lui James Murdoch nu a fost o surpriza, in pofida scandalului interceptarilor telefonice care a dus la inchiderea publicatiei News of the World.

Scandalul l-a pus pe James Murdoch intr-o pozitie delicata si au existat voci care i-au cerut sa renunte la presedintia companiei.

Inca de joi, surse apropiate lui Murdoch au declarat pentru presa ca James primise sustinerea "unanima" a consiliului de administratie al companiei, care se reunise pentru a aproba bugetul anual.

Totusi, pentru James Murdoch, care conduce atat BSkyB, cat si operatiunile din Asia si Europa ale News Corporation, problemele nu au luat sfarsit.

El ar putea fi chemat din nou sa depuna marturie in fata unei comisii parlamentare din Marea Britanie, care l-a interogat si saptamana trecuta.

 

#james murdoch, # murdoch, # news of the world, # bskyb , #stiri News Corp