Fiul lui Murdoch, pozitie de top in gigantul media News Corp

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 23:46
1371 citiri
Fiul lui Murdoch, pozitie de top in gigantul media News Corp

James Murdoch, fiul lui Rupert Murdoch, a fost numit, miercuri, presedinte-director general al diviziei internationale a gigantului media News Corp si director operational adjunct, fiind astfel cel de-al treilea om ca importanta ierarhica in grup, a anuntat News Corp, potrivit Mediafax. 

"Din noul post, James Murdoch va contribui cu experienta sa operationala semnificativa, de care va profita vastul portofoliu de activitati al News Corporation", se precizeaza intr-un comunicat emis de gigantul media.

James Murdoch va colabora "cu managerii din pozitiile de top ai grupului pentru a dezvolta si executa strategii care vor contribui la intarirea si evolutia activitatilor grupului, la extinderea marcilor si la construirea unor noi proiecte", se adauga in acelasi comunicat.

James Murdoch, care era responsabilul grupului pentru Europa si Asia, se va muta la New York, dar isi va pastra responsabilitatile directe pentru operatiunile din aceste zone.

El va raporta direct presedintelui adjunct al consiliului de administratie si directorului operational Chase Carey si va colabora strans cu tatal sau, presedintele-director general al grupului, Rupert Murdoch. 

#rupert murdoch, #news corp, #murdoch, #imperiu media , #stiri News Corp