Companiile interesate de achizitia studioului MGM

Duminica, 22 Noiembrie 2009, ora 22:13
1204 citiri
Companiile interesate de achizitia studioului MGM

Companiile News Corp, Time Warner si Qualia Capital sunt interesate de achizitia studioului hollywoodian de film Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), proprietarul francizei James Bond, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.

Acestea nu au analizat situatia financiara a studioului, iar o evaluare mai detaliata va depinde de pretul cerut, au afirmat sursele citate.

Cu datorii de patru miliarde de dolari, MGM a anuntat, saptamana trecuta, ca analizeaza toate optiunile, inclusiv posibilitatea vanzarii.

Creditorii spera sa obtina cel putin doua miliarde de dolari din vanzarea intregii companii sau a activelor acesteia.

Reprezentantii News Corp, Time Warner, Qualia si MGM au refuzat sa comenteze. MGM este controlat de Providence Equity Partners, in timp ce actionarii minoritari Comcast si Sony au participatii de cate 20%.

#mgm, #hollywood, #achzitie , #stiri News Corp

Curs valutar

1 EUR = 4.9768 RON

-0.0003

1 USD = 4.6386 RON

-0.0149
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  3. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. Ce ascunde China în spatele încrâncenării de a domina piețele europene. Deflația de pe piața imobiliară care riscă să falimenteze țara
  6. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  7. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  8. Un nou gigant a intrat pe piața din România și vrea să se extindă. Produsele pe care le oferă
  9. România pune piciorul în prag: S-a opus unui proiect major al Uniunii Europene
  10. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”