Nestle Ice-Cream Romania si Nestle Romania vor fuziona prin absorbtie

Vineri, 02 Iulie 2010, ora 13:02
3457 citiri
Nestle Ice-Cream Romania si Nestle Romania vor fuziona prin absorbtie

Societatile Nestle Ice-Cream Romania si Nestle Romania vor fuziona prin absorbtie, motivatia fuziunii fiind aceea de a simplifica procesul decizional, de a fluidiza procesul de executie si de a reduce costurile administrative, se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial.

In urma fuziunii, Nestle Ice-Cream Romania isi va continua existenta legala, urmand sa preia intreg patrimoniul societatii absorbite Nestle Romania.

Totodata, Nestle Ice-Cream Romania va prelua denumirea societatii absorbite, respectiv Nestle Romania.

Ambele societati au asociat comun, Nestle SA, acesta fiind asociat unic al Nestle Ice-Cream Romania si asociat majoritar al Nestle Romania, la care detine 99,9964% din actiuni.

Fuziunea va deveni efectiva la data de 1 noiembrie 2010, iar capitalul social al companiei dupa incheierea fuziunii va fi de 77,9 milioane lei.

Nestle Ice-Cream Romania este unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piata inghetatei din Romania, in portofoliul sau intrand produse sub marci precum Maxibon, Best, Nirvana, Aloma, Top Gun, Joe sau Nestea.

La randul sau, Nestle Romania activeaza in domeniul productiei si comercializarii produselor din cacao, ciocolata si a produselor zaharoase. Nestle Romania a luat nastere in mai 2001, prin fuziunea societatilor JOE IBC si Nestle Romania.

#nestle fuziune absorbtie , #stiri Nestle