Isarescu despre Duster: zgomotos la viteze mari

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 14:19
2027 citiri
Isarescu despre Duster: zgomotos la viteze mari

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge suv-ul Duster produs de Dacia si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze inalte pentru ca prefera sa se gabeasca incet, informeaza Mediafax.

"Duster merge bine. La viteza mare e putin mai galagios, dar eu nu merg cu viteza mare. Asa cum am spus ma grabesc incet", a spus Isarescu, intrebat de MEDIAFAX despre cum se comporta modelul Duster pe care il foloseste in ultima perioada.

De aproximativ o luna, guvernatorul BNR si ceilalti membri ai conducerii executive a bancii centrale merg cu autotusime de teren Duster, dar utilizeaza in continuare vehiculele de clasa premium din dotare pentru actiunile care presupun protocol de nivel inalt.

La inceputul anului, BNR a achizitionat prin leasing pe patru ani, o flota de 50 de masini de teren Duster, contract in valoare de aproximativ un milion de euro.

Achizitia de autoturisme de teren a fost realizata in urma unei licitatii publice castigate de Operational Autoleasing, care a oferit cel mai mic pret. Autovehiculele sunt versiuni Laureate (clasa superioara), 1,5 dCi 4X4 cu 110 CP.

Vehiculele livreate BNR dispun de toate optiunile oferite de producator (full options), dar nici una dintre masini nu a fost echipata cu dotari speciale, fiind masini de serie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#dacia, #duster, #guvernator bnr, #isarescu, #mugur isarescu , #stiri Mugur Isarescu