Firma lui Mugur Isarescu si-a dublat profitul in 2008

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 15:22
2677 citiri
Firma lui Mugur Isarescu si-a dublat profitul in 2008

Mugur Isarescu se dovedeste a fi un mare viticultor, el reusind sa isi dubleze in 2008, comparativ cu 2007, profitul afacerii cu vinuri pe care o are.

Astfel, afacerea familiei Isarescu a avut anul trecut un profit de 183.000 de lei, potrivit datelor din bilantul publicat de Ministerul Finantelor, scrie Capital.

Guvernatorul BNR si sotia sa detin firma Mar SRL, care a avut o cifra de afaceri in 2008 de peste 520.000 de lei, acest lucru insemnand o rata a profitului de 35%.

Firma familiei Isarescu are numai trei angajati, iar rezultatele anului trecut sunt mult mai bune fata de cele ale anului 2007, cand la aproximativ aceeasi cifra de afaceri, profitul net inregistrat a fost de doar 88.800 de lei.

Mugur Isarescu si-a infiintat compania in 2003 si este inregistrata in Dragasani, orasul natal al guvernatorului BNR, unde face vin din soiul Cramposie, un sortiment local autentic romanesc.

Familia guvernatorului sustine ca a apelat la fonduri europene pentru a-si dezvolta afacerea.

Dublarea profitului este explicata prin faptul ca in primul an au fost cumparate echipamentele necesare procesului tehnologic de producere a vinului, contravaloarea acestora scazandu-se, astfel, din profitul obtinut.

Isarescu declara in urma cu 3 ani ca a facut 25.000 de sticle de vin, pe care le vinde mai ales in baruri si restaurante, la un pret de 14 lei sticla.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#afaceri, #cifra, #firma, #isarescu, #profit, #vinuri , #stiri Mugur Isarescu