MOL Romania mentine si in 2010 volumul de carburant vandut

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 14:26
1614 citiri
MOL Romania mentine si in 2010 volumul de carburant vandut

MOL Romania, membra a Grupului petrolier MOL din Ungaria, are in plan pentru 2010 mentinerea volumului de carburant vandut, precum si modernizarea retelei existente, a declarat joi Laszlo Piry, senior vicepresedinte pe Retail al Grupului MOL, citat de NewsIn.

"Pentru 2010, MOL are in plan, pentru Romania, mentinerea volumului de carburant vandut.

De asemenea, investitiile se vor focusa pe modernizarea retelei existente.

Vrem totodata sa punem accent pe vizibilitatea preturilor.

Si, daca sesizam oportunitati de investitii, le vom urmari si fructifica", a precizat Laszlo Piry.

In ceea ce priveste suma care va fi alocata pentru investitii in Romania anul viitor, aceasta nu a fost inca stabilita, dar se va aloca 20% din bugetul total pe retail al Grupului MOL.

In opinia lui Laszlo Piry, cea mai mare provocare ar putea fi comportamentul de plata si aceasta are repercusiuni asupra vanzarilor cu cardul ale companiei, referitor la clientii care au card de carburant si platesc la 15 sau 30 de zile.

"Provocarea in 2010 va fi balansarea reculului consumului personal cu revigorarea sectorului industrial.

Pe tot parcursul anului 2010, aceasta balansare s-ar traduce cu mentinerea volumului de carburant vandut", a mentionat Laszlo Piry.

Acesta a afirmat totodata ca prima parte a lui 2010 va fi de asemenea dificila, pentru ca vor fi probleme pe partea de consum individual de carburant.

"In acest an, industria carburantilor a scazut conform cu previziunile, iar transporturile au fost afectate", a mai afirmat reprezentantul MOL.

De asemenea, compania MOL Romania va avea de la 1 ianuarie 2010 un nou sef, pe Szabolcs Ferencz, care il inlocuieste in functia de country retail manager si country chairman pe Zsolt Szalay dupa un mandat de patru ani.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mol, # volum, # carburant, # vanzari , #stiri MOL