Cele mai bune cinci smartphone-uri lansate in 2012

Luni, 25 Iunie 2012, ora 18:01
4693 citiri
Cele mai bune cinci smartphone-uri lansate in 2012

Pentru ca am ajuns deja la jumatatea anului, merita sa facem o retrospectiva a celor mai promitatoare lansari de smartphone-uri din 2012. Asadar, daca planuiesti sa-ti schimbi telefonul in aceasta vara, iata catre ce poti sa te orientezi:

5. Nokia Lumia 900

In cateva cuvinte, Nokia Lumia este cel mai bun telefon cu software Windows Phone, pe care poti sa-l cumperi. Cu un design unic si un pret acceptabil, Nokia Lumia 900 este o afacere buna, cu toate ca nu va beneficia de upgrade-ul Eindows Phone 8.

Astfel, exista riscul sa devina "depasit" in cateva luni, scrie BusinessInsider.

4. HTC One S

HTC a dat lovitura cu seria "One". Functioneaza cu Cream Sandwich, cea mai noua versiune Android si include cateva caracteristici si servicii HTC, foarte folositoare.

3. Galaxy Nexus

Galaxy Nexus, de o compatibilitate impecabila cu sistemul de operare Android, nu este incarcat cu niciun fel de software in plus, de la furnizor sau producator. Recomandarea noastra, pentru fanii Android.

2. HTC One X

Este cel mai bun telefon din oferta HTC, pana in acest moment. Mai mult, este unul dintre cele mai bune telefoane disponibile pe piata. Ce il recomanda? Display-ul, carcasa ultrarezistenta si conexiunea peformanta.

1. Samsung Galaxy S III

Noul smartphone de la Samsung cu sistem de operare Android este cel mai bun smartphone al acestui an, pana in acest moment. Acesta este primul telefon Samsung dotat cu ultima versiune Android. Cu un ecran nu mai mic de 12,2 centimetri, ultraperformant, Samsung S III este pur si simplu, extraordinar.

#cele mai bune smartphone 2012, #smartphone 2012, #lansari smartphone 2012 , #Top telefoane