Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reducerea fluctuatiei de abonati, principala prioritate pentru Romtelecom

Reducerea fluctuatiei de abonati, principala prioritate pentru Romtelecom

Reducerea fluctuatiei de abonati si introducerea de noi metode si tehnici pentru obtinerea unor venituri constante reprezinta principala provocare pentru noul director general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis.

'Vom colabora cu filiala noastra mobila - Cosmote pentru dezvoltarea rapida a serviciilor noastre si atragerea de clienti', a declarat, miercuri, Yorgos Ioannidis, intr-o conferinta de presa. Acesta a precizat ca se va orienta mai mult catre sectorul de business pentru atragerea unui numar mare de astfel de clienti, continuand toate proiectele de investitii incepute de referitoare la introducerea retelei NGN /Next Generation Network/.

Directorul general al Romtelecom a subliniat ca intentioneaza sa ofere clientilor din Romania inclusiv servicii integrate cvadruple /servicii de telefonie fixa, mobila, internet si televiziune/ si servicii Wi-MAX, complementare tehnologiei pe care o dezvolta in prezent /ADSL/ daca va reusi sa obtina o astfel de licenta.

,,Intentionam sa facem din Romtelecom ceam mai profitabila si eficienta companie si sper ca pana la sfarsitul acestui an sa avem conturata o perioada clara de timp pentru acest realizarea acestui obiectiv', a mai spus Yorgos Ioannidis.

Romtelecom mai avea la finele trimestrul III 2006 circa 3,65 milioane clienti. fata de peste 4,2 milioane la finele lui 2005.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 838 ori