Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numarul abonatilor RDS a crescut cu 17%

Numarul abonatilor RDS a crescut cu 17%

Compania de telefonie fixa RDS a incheiat anul 2006 cu un numar semnificant de abonati, informeaza un comunicat remis astazi.

RDS. Tel, cu o acoperire la nivel national in 128 de localitati (din 39 de judete), a cumulat la sfarsitul anului 2006 un numar de peste 642.000 de clienti rezidentiali si companii, inregistrand astfel o crestere de cca. 17% fata de luna iunie a aceluiasi an.

«Cresterea numarului de abonati RDS.Tel din ultimul an a determinat implicit si intensificarea traficului de voce efectuat in reteaua proprie. Este un lucru pozitiv, pe care compania doreste sa il incurajeze in continuare prin oferirea unor pachete de servicii atractive, ce atrag dupa sine un cumul de avantaje pentru utilizatorul final», a declarat dl. Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Cresterile inregistrate de serviciul RDS.Tel, atat ca numar de abonati cat si ca trafic (exprimat valoric, cat si ca numar de minute), vin sa sunstina faptul ca abonatii apreciaza serviciul RDS.Tel precum si ofertele atractive din ultima perioada.

In anul 2007 compania RCS & RDS va lansa servicii accesibile de telefonie mobila, Internet si continut multimedia, pe telefonul mobil.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 886 ori