Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 10 aplicatii business pentru Windows Phone

Top 10 aplicatii business pentru Windows Phone


Microsoft planuieste sa faca noul Windows 8 cat mai atractiv pentru segmentul business. In asteptarea noului sistem de operare, Windows Store ofera foarte multe aplicatii mobile, utile pentru afaceri.

Cele mai bune dintre ele, disponibile gratuit, sunt prezentate in Top 10 aplicatii business pentru Windows Phone, conform Hit.ro.

1) Tasks - liste de sarcini

O aplicatie completa pentru crearea de liste de task-uri, Tasks ofera si optiunea de sincronizare cu Microsoft Exchange si Office 365. Prioritatea sarcinilor si alarmele recurente pot fi organizate cu usurinta. Utilizatorii pot atasa fotografii sau inregistrari vocale fiecarui task, iar acestea pot fi trimise usor prin email celor din lista de contacte.

2) IN+ Networking profesional

LinkedIN, cea mai importanta retea sociala profesionala, este integrata perfect in aplicatia IN+ Networking. Optiunile includ vizualizarea contactelor, trimiterea de mesaje, organizarea de grupuri si update-uri in timp real.

Citeste continuarea despre Top 10 aplicatii business pentru Windows Phone pe Hit.ro pe Hit.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2506 ori