Telefonul Vertu: Accesoriul tau util si rafinat

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
3373 citiri
Telefonul Vertu: Accesoriul tau util si rafinat

Un telefon Vertu spune foarte multe despre tine, arata ca dorintele tale nu raman neindeplinite si demonstreaza ca stii ce inseamna calitatea la nivel high class.

Alaturi de tinuta si de aspectul ingrijit, telefonul este un accesoriu care iti face o caracterizare implicita, si datorita caruia partenerul tau de afaceri va intelege inca din primul moment cu cine sta de vorba.

Daca femeilor le este mai usor sa se asorteze cu o bijuterie de lux, barbatii au prea putine optiuni, iar telefonul ramane o alegere inteleapta care scoate la iveala rafinamentul masculin.

Magazinele Cellini stiu care sunt nevoile tale si tocmai de aceea au adus in Romania trei game de telefoane Vertu: Ascent, Constellation si Signature.

Vertu Ascent

Din gama Ascent poti achizitiona Ti Ferrari GT, X Design Orange, X Design Brown, X Design Titanium Black, Ti Ferrari black si Ti Ferrari red.

Otelul, aluminiu si pielea sunt cateva dintre materialele folosite in crearea carcasei telefoanelor, ale caror ecrane sunt protejate cu safir cristal.

Memoria interna a acestor telefoane variaza de la 8 la 32 GB.

Vertu Constellation

Din colectia Constellation, poti alege telefoanele Constellation Touch, Constellation Touch Alligator, Quest, Ayxta Night Blue, Ayxta Plum si Constellation Ayxta.

Otelul inoxidabil, pielea de aligator, si geam din safir sunt cateva din elementele caracteristice acestei colectii.

Vertu Signature

Din gama Signature sunt disponibile patru telefoane: S Design Pure Black, S Design Steel, S Design yellow gold si S Design white gold. Daca S Design Pure Blackt are carcasa din ceramica, iar S Design Steel din otel, ultimele doua ofera ceva nou - carcasa din aur de 18 karate.

Un element comun pentru aceste telefoane este aplicatia din rubin pe fiecare tasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#colectie vertu, #nokia vertu, #telefoane lux, #telefoane lux Vertu , #Telefoane mobile