Smartphone-ul HTC Desire C va fi lansat astazi

Marti, 15 Mai 2012, ora 14:09
1545 citiri
Smartphone-ul HTC Desire C va fi lansat astazi

Smartphone-ul HTC Desire C va fi lansat astazi la nivel global, oferindu-le utilizatorilor sai mai multe functii.

HTC Desire C are integrat HTC Sense 4.0 si Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) si este disponibil in trei culori: rosu, alb si negru. Cu o baterie puternica si oferind acces la mii de aplicatii, jocuri, muzica si filme disponibile prin intermediul Google Play, cu HTC Desire C utilizatorii vor fi intotdeauna conectati, fie ca sunt la serviciu, acasa sau in deplasare.

Beneficiind de tehnologia Beats Audio™, acest smartphone cu design premium, permite utilizatorii asculte muzica preferata la standarde audio ridicate. De asemenea, HTC Desire C ofera posibilitatea de a organiza viata profesionala si personala, cat si de a partaja cele mai frumoase momente.

HTC Desire C ofera un sunet puternic, cu o calitate similara cu cea dintr-un studio de inregistrari profesionist, experienta facuta posibila de combinatia dintre un hardware superior si Beats Audio. Aceasta integrare faciliteaza o experienta audio bogata si clara pentru utilizatori, fie ca acestia asculta muzica sau se joaca jocul preferat.

Oferind cea mai noua tehnologie intr-un design atratator si bine executat, HTC Desire C este dotat cu un ecran HGVA de 3,5 inch care face posibila navigarea pe internet, vizualizarea fotografiilor si conectarea cu prietenii si familia, intr-un mod cat mai simplu.

Daca utilizatorul doreste sa partajeze experientele personale prin intermediul retelelor sociale, camera de 5 megapixeli a smartphone-ului HTC Desire C, cat si posibilitatea de partajare instant le va permite acestora sa partajeze orice moment, la doar cateva secunde dupa capturare.

Prin integrarea lui HTC Desire C cu Dropbox si cei 25GB de spatiu de stocare online gratuiti, utilizatorii au libertatea de a stoca date in mod sigur, naviga si partaja mii de poze, videoclipuri si documente, fie local sau in cloud.

#lansare HTC Desire C, #lansare smartphone HTC, #dotari HTC Desire C, #dotari nou smartphone HTC , #Telefoane mobile