Servicii online pentru personalizarea si protectia telefonului

Joi, 07 Mai 2020, ora 16:10
1606 citiri
Servicii online pentru personalizarea si protectia telefonului

Atunci cand cumperi un smartphone, primul lucru pe care il face asistentul de vanzari este sa iti ofere o folie telefon si o husa de protectie.

Ce nu stiai este ca daca le cumperi din magazinul online etuo.ro, acestea pot fi chiar personalizate. Etuo.ro este alegerea noastra de astazi, fiind magazinul care iti ofera accesorii pentru telefonul mobil sau tableta, precum si multe alte servicii suplimentare.

O folie pentru telefon este un film de protectie pentru ecran si este, in principal, un produs conex oferit pentru protectia smartphone-ului sau a tabletei.

Productia de huse, folii telefon si alte accesorii este acum uriasa, si daca vei intra in magazinul online etuo.ro nu vei avea decat de castigat.

Cumparatorii nu sunt impotriva unei astfel de protectii pentru telefonul lor. Pana la urma, o folie telefon ofera protectie ecranului smartphone-ului impotriva zgarieturilor si a matuirii, iar husa personalizata, pe langa aspectul original si personal, ofera protectie telefonului impotriva socurilor provocate de cazaturi, a loviturilor si a oricaror accidente neprevazute.

Aceste argumente sunt destul de rationale. Si aceasta nu este doar atitudinea noastra fata de orice fel de ostilitate nefondata impotriva acestor dispozitive, ci si o pozitie motivata.

Husa personalizata

In procesul de creare de noi modele de huse personalizate, inginerii si designerii se straduiesc sa creeze produse frumoase si convenabile, si, de asemenea, se lupta pentru a reduce fiecare gram si milimetru care este in plus.

Este usor sa desenezi o husa personalizata si apoi sa faci ceva care seamana de la distanta cu aceasta si sa sustii ca acest lucru este acelasi ca in imagine.

Dar tocmai pentru a evita astfel de situatii, ar trebui sa intri in magazinul online etuo.ro daca vrei sa cumperi o husa personalizata asa cum ai vazut in catalogul magazinului, fara ca imaginea sa te insele.

Este mult mai dificil sa creezi o husa personalizata pentru un smartphone, care in realitate are o grosime mica si este confortabil de tinut in mana. Inginerii reusesc sa creeze huse personalizate cu un aspect frumos, ergonomice, dar care au mai ales rolul de a proteja bine telefonul mobil. Prin ascunderea carcasei telefonului sub o husa personalizata, utilizatorul nu pierde acea frumusete, ci o dubleaza si in acelasi timp telefonul se afla in siguranta.

Magazinul online etuo.ro

Folia de protectie si husa personalizata ajuta la protejarea suprafetei externe a telefoanelor de zgarieturi si daune mai grave, care sunt posibile in timpul utilizarii prelungite sau in cazul in care telefonul cade pe suprafete mai dure. Pe langa functiile de protectie, cu ajutorul unei huse personalizate frumoase, poti sa-ti personalizezi gadgetul si sa ii oferi un aspect unic.

Magazinul online etuo.ro ofera huse pentru toate modelele de telefoane, de la smarphone la tableta, la preturi accesibile. Magazinul online are o gama larga de accesorii pentru telefon, nu doar de folii de protectie si huse personalizate.

Multe dispozitive sunt echipate de producatori cu sticla durabila, precum Gorilla Glass, care sunt mai putin predispuse la deteriorare.

Teoretic, pentru acestea nu este necesara protectia ecranului, insa, protectia impotriva zgarieturilor la ecranele cu cuart este destul de justificata. Folia universala este acum comuna, potrivita pentru toate dispozitivele mobile. In schimb, folia personalizata este destinata numai modelelor specifice.

Eveniment Quarterly Report

#magazin online etuo, #husa telefon personalizata, #folie telefon, #accesorii telefoane , #Telefoane mobile