Samsung va prezenta noul Galaxy Note pe 29 august

Vineri, 03 August 2012, ora 11:37
1547 citiri
Samsung va prezenta noul Galaxy Note pe 29 august

Samsung Electronics va prezenta noul smartphone Galaxy Note in data de 29 august, cu doua saptamani inainte ca Apple sa isi lanseze noul sau iPhone.

Presa din Coreea de Sud a facut o serie de speculatii despre noul smartphone Galaxy Note, anuntand ca acesta va avea un ecran de 5,5 inci, putin mai mare decat al modelului existent pe piata, precum si un procesor mai rapid si o camera mai buna, potrivit Reuters.

Samsung a depasit Apple, anul trecut, devenind cel mai mare producator de smartphone-uri din lume. Compania sud-coreeana incearca sa isi mentina aceasta pozitie prin imbunatatiri aduse dispozitivelor sale, tinand cont de faptul ca Apple urmeaza sa lanseze a cincea versiune a iPhone-ului toamna aceasta.

Cum castiga Samsung impotriva Apple: Prin numarul de modele lansate

Samsung a lansat modelul Galaxy S III in luna mai, in timp ce Apple planuieste o lansare importanta pe data de 12 septembrie.

Apple a anuntat data cand se lanseaza iPhone 5 si noua tableta iPad

Pana la sfarsitul lunii iulie, Samsung a vandut peste zece milioane de smartphone-uri Samsung Galaxy S III.

Vanzarile de Samsung Galaxy S III au sarit de 10 milioane

Vanzarile de smartphone-uri Samsung au crescut, in perioada aprilie - iunie, ajungand la 50,5 milioane de unitati, aproape dublu fata de cele 26 milioane de iPhone-uri comercializate in aceeasi perioada.

Apple si Samsung se judeca in Statele Unite ale Americii, dupa ce Apple a acuzat compania sud-coreeana de faptul ca a copiat smartphone-urile si tabletele sale.

Apple are dovada ca Samsung i-a copiat produsele (Foto)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#samsung galaxy note, #lansare Samsung Galaxy Note, #Apple lansare iPhone, #proces apple samsung , #Telefoane mobile