Nokia: "Tinerii s-au saturat de iPhone si Android"

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 17:23
1060 citiri
Nokia: "Tinerii s-au saturat de iPhone si Android"

Un director al Nokia considera ca tinerii nu mai sunt atrasi de telefoane iPhone sau de platforma Android, sustinand ca ei vor sa incerce noua platforma Windows Phone.

In ciuda vanzarilor inregistrate de Apple si Samsung in ultimii ani, oficialii Nokia sustin ca utilizatorii de telefoane mobile nu mai sunt atrasi de iPhone sau de telefoanele pe baza de Android.

"Constatam ca tinerii s-au saturat de iPhone. Toata lumea are unul. De altfel, multi nu sunt fericiti de complexitatea sistemului de la Google si de lipsa de siguranta. Tinerii care doresc tehnologie noua si sa incerce ceva nou se indreapta catre platforma Windows Phone," spune Niels Munksgaard, director de marketing si vanzari la Nokia, citat de TechCrunch.

Astfel, directorul Nokia se alatura unor mari nume care au facut afirmatii fara baza reala si care, in cele din urma, le-au daunat.

In ciuda faptului ca, intr-adevar, noul Nokia Lumia 800, care functioneaza cu Windows Phone Mango, a primit recenzii bune, asta nu inseamna ca toata lumea va alege acest telefon, noteaza analistii site-ului citat.

#director Nokia, #Nokia despre Android iPhone , #Telefoane mobile