Neogen lanseaza serviciul Neogen Mobil

Miercuri, 29 Martie 2006, ora 15:50
1054 citiri

Neogen, lider regional al serviciilor online, a lansat in parteneriat cu firma ceha Airtoy noul serviciu Neogen Mobil care ofera utilizatorilor continut multimedia pentru telefoanele mobile.

Neogen Mobil ofera internautilor acces la o colectie impresionanata de jocuri, melodii, logo-uri, animatii, fotografii si videoclipuri, pe care le pot comanda si descarca pe telefonul mobil.

"Utilizatorii Neogen sunt cei care ne arata directiile de dezvoltare", a decalarat Calin Fusu, Director General al companiei. "Sute de internauti ne-au intrebat in cursul anului trecut cand vor gasi pe Neogen melodii si logo-uri pentru telefon. Cu ajutorul Airtoy, am adus pentru ei cel mai bun continut disponibil in Europa in acest moment."

Oldrich Blaha, reprezentantul pentru Romania al companiei Airtoy, a declarat "Suntem mandri sa putem oferi utilizatorilor romani, prin intermediul Neogen, nu doar clasicele efecte sonore si logo-uri, ci si melodii polifonice, animatii si jocuri Java. In scurt timp la acestea se va adauga continut special creat pentru utilizatorii neogen.ro".

Prin acest parteneriat Neogen extinde aria de oferte online a retelei, adaugand facilitati noi pentru utilizatorii cu acces la un serviciu de telefonie mobila.

Despre Neogen

Infiintata in anul 2000, compania Neogen SA este lider regional pe piata serviciilor online (locuri de munca, anunturi de vanzare-cumparare si matrimoniale, jocuri, stiri, publicitate, hosting), cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati in Romania si peste 400,000 in Bulgaria si Serbia.

Despre Airtoy

Airtoy este leader european in domeniului continutului pentru telefoanele mobile, avand parteneriate cu cele mai importante portaluri din Cehia, Germania si alte tari europene.

Sursa:Maria Suciu - PR Manager Neogen SA.

Bloombiz.ro