Lumia 800, dovada ca Nokia nu se lasa batuta

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 18:18
1688 citiri
Lumia 800, dovada ca Nokia nu se lasa batuta

Chiar daca Nokia nu mai atrage foarte multi clienti, compania finlandeza nu se lasa batuta si continua ofensiva pe piata telefoanelor mobile, pentru a face fata concurentei exercitate de smartphoneuri precum iPhone si Samsung Galaxy.

Modelul Lumia 800 a inregistrat cea mai mare cerere in perioada de precomenzi, din toata gama de terminale Nokia comercializate de operator in Marea Britanie, scrie The Next Web.

Lumia 800 a intrecut cererea de care au beneficiat in trecut modele de succes ale finlandezilor, precum Nokia N95 sau Nokia 5800 Xpress Music.

Succesul de care s-a bucurat in timpul lansarii si numarul record de precomenzi au alimentat sperantele producatorilor care mizeaza pe faptul ca modelul va fi apreciat de consumatori.

Pe de alta parte, entuziasmul companiei finlandeze s-ar putea sa nu fie pe deplin justificat, in contextul in care Orange a lansat o campanie in timpul precomenzilor pentru Lumia 800. Potrivit campaniei, fiecare client care cumpara un smartphone Nokia primea, gratuit, un xbox.

Lumia este primul smartphone facut de Nokia cu sistem de operare Windows si are la baza smartphone-ul Nokia N9.

Nokia Lumia 800 are printre dotari sistemu GPS audio, (serviciu oferit gratuit utilizatorilor), un procesor de 1,4 GHz, o camera foto Carl Zeiss, o memorie interna de 16 GB si posibilitatea redarii high definition.

"Este o minunatie de telefon", a declarat Stephen Elop, CEO Nokia. Reprezentantii Nokia au numit acest telefon "o frumusete la exterior si o bestie in interior".

#lansare nokia lumia 800, #model Nokia, #nokia smartphone , #Telefoane mobile