Britanicii aleg sa trimita SMS-uri in loc sa sune

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 16:07
1052 citiri
Britanicii aleg sa trimita SMS-uri in loc sa sune

Utilizatorii de telefonie din Marea Britanie prefera sa trimita SMS-uri decat sa sune, conform unui raport intocmit de Ofcom, autoritatea de reglemnetare si competitie independenta de pe piata britanica.

58% dintre britanici trimit SMS-uri zilnic, in timp ce 47% dintre utilizatorii de telefonie mobila prefera sa sune zilnic, potrivit The Next Web.

Schimbarea modalitatii de comunicare este determinata de cresterea numarului de utilizatori de smartphone. Un sfert din adulti si aproape jumatate dintre adolescentii britanici detin cate un smartphone in prezent.

Smartphone-urile au impact si asupra modului in care utilizatorii acceseaza Internetul. 42% dintre persoanele intervievate acceseaza Internetul folosind smartphone-ul. Accesarea retelelor sociale reprezinta o activitate obisnuita pentru 42% dintre utilizatorii de telefonie mobila.

Britanicii petrec aproximativ 90 de minute pe saptamana pe retelele sociale de genul Facebook sau Twitter si trimit in jur de cinci SMS-uri zilnic.

Ofcom a anuntat ca numarul utilizatorilor de tablete a crescut de la 2% in 2010 la 11% in 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori telefonie mobila Anglia, #telefonie mobila Marea Britanie, #smartphone Marea Britanie, #utilizatori smartphone Marea Britanie , #Telefoane mobile