Automatele pentru bauturi vor beneficia de tehnologii mobile

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 16:13
1232 citiri
Automatele pentru bauturi vor beneficia de tehnologii mobile

Everything Everywhere, cel mai mare operator de retele mobile din Marea Britanie, rezultat in urma fuziunii dintre Orange si T-Mobile, a initiat un parteneriat cu Nokia Siemens pentru a incorpora tehnologiile lor mobile in automate pentru bauturi.

Companiile vor sa ofere posesorilor de automate pentru bauturi o platforma conectata la reteaua mobila care sa monitorizeze aparatele de la distanta. Noua tehnologie le va permite clientilor sa plateasca prin intermediului unor metode diverse, potrivit The Next Web.

Aplicatia existenta VendMe de la Nokia Siemens Networking va creste capacitatea automatelor pentru bauturi, iar Everything Everywhere va oferi conectivitate cu carduri SIM.

Automatele sunt asociate in mod obisnuit cu produse pentru gustari si bauturi racoritoare, dar au inceput sa fie vandute si telefoane mobile, haine sau alte gadgeturi prin intermediul acestora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia Siemens Everything Everywhere, #parteneriat Nokia Everything Everywhere, #tehnologie automate bauturi , #Telefoane mobile