5 alternative la iPhone 5

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 16:53
3195 citiri
5 alternative la iPhone 5

Noul iPhone 5, lansat vineri, nu reprezinta singura alegere pentru utilizatorii de smartphone. Exista telefoane care depasesc performantele Apple sau ofera consumatorilor anumite servicii care nu se intalnesc la iPhone-uri.

iPhone 5: E oficial, Apple a lansat cel mai asteptat smartphone

Consumatorii trebuie sa tina cont si de telefoanele produse de alte companii din domeniu, precum Samsung, Nokia sau Motorola, si sa analizeze caracteristicile tehnice ale acestora, potrivit CIO.

Nokia Lumia 920

Modelul Nokia Lumia 920 ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8, foloseste o camere PureView, create pentru a face cele mai bune poze si inregistrari cu un smartphone, au declarat reprezentantii companiei.

Nokia Lumia 920 are si cea mai buna baterie creata de compania finlandeza si este disponibil in mai multe culori.

Oficialii Nokia nu au oferit informatii despre pret, dar au declarat ca dispozitivul va fi lansat la sfarsitul acestui an.

Primele imagini cu Nokia Lumia 920 si Lumia 820

Motorola DROID RAZR M

Modelul Motorola Droid RAZR M este cel mai mic smartphone din gama DROID RAZR, are un procesor dual-core de 1,5 GHz si servicii de conexiune LTE. Este si primul dispozitiv DROID echipat cu browserul Google Chrome.

Noul model Motorola ruleaza sistemul de operare Android 4.0 S si poate fi achizitionat la un pret de 99,99 de dolari, cu un contract pe doi ani.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galxy S III dispune de un ecran Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), procesor dual-core de 1,5 GHz si sistem de operare Android OS.

Samsung Galaxy S III are o baterie de 2100 mAh, foarte puternica. Bateria smartphone-ului poate sa tina 43 de ore.

Preturile Samsung Galaxy S III variaza intre 199 si 279 de dolari, cu contract pe doi ani.

Review: Samsung Galaxy S III

HTC One X

Smartphone-ul HTC One X functioneaza in retelele LTE, avand un procesor dual-core de 1,5 GHz. Ruleaza sistemul de operare Android si are un ecran Super LCD 2.

HTC One X are o memorie de 16 GB si o camera digitala de opt megapixeli. Smartphone-ul foloseste tehnologia Universal Beats Audio pentru o inalta calitate a sunetului.

Telefonul costa 99,99 de dolari, impreuna cu un contract pe doi ani.

Oficial: HTC One X si One S vor primi update la Jelly Bean

Samsung ATIV S

Samsung ATIV S este un smartphone foarte subtire care ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8. Smartphone-ul are o carcasa metalica si un design deosebit.

Samsung ATIV S are un procesor dual-core de 1,5 GHz, dar nu functioneaza in retelele LTE. Memoria smartphone-ului poate fi marita prin utilizarea cardului microSD.

Oficialii Samsung nu au oferit informatii despre data lansarii acestui smartphone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 5 alternative, #lansare iphone 5, #smartphone alternativa iPhone, #smartphone performant , #Telefoane mobile