Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange a lansat trei optiuni pentru serviciul de Internet pe mobil

Orange a lansat trei optiuni pentru serviciul de Internet pe mobil


Orange Romania a lansat trei optiuni noi pentru utilizatorii de Internet pe mobil, Net Go, Net Run si Net Fly.

Noile optiuni au fost create pentru abonatii Orange, posesori de smartphone, care nu au inca o optiune activa de Internet pe mobil.

Clientii pot beneficia de un trafic de date de 600 MB, 1 GB sau 2 GB, in functie de optiunea aleasa. Abonatii vor primi acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil la site-uri precum m.hotnews.ro, m.yahoo.com sau m.facebook.com.

Optiunile Net Go, Net Run si Net Fly pot fi activate pe o perioada de 30 de zile, 12 luni sau 24 de luni. Pentru activare, utilizatorii Orange trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numarul 321.

Costurile optiunilor variaza intre sase si 10 euro, TVA inclus. Dupa consumarea traficului inclus, clientii pot naviga cu 0,50 euro pe 50 MB. Astfel, daca vor consuma inca 500 MB in plus fata de traficul disponibil, ei vor avea un cost suplimentar de 5 euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1344 ori