Opera Nationala Bucuresti lanseaza o aplicatie pentru smartphone-uri

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 14:31
1388 citiri
Opera Nationala Bucuresti lanseaza o aplicatie pentru smartphone-uri

Opera Nationala Bucuresti lanseaza, la implinirea celor 90 de ani de la infiintarea institutiei, o aplicatie pentru smartphone-uri, care le permite utilizatorilor sa asculte unul dintre cele mai cunoscute fragmente de opera - "Brindisi" din "La Traviata" de Giuseppe Verdi.

Potrivit unui comunicat, Opera Nationala Bucuresti sarbatoreste in acest an 90 de ani de la oficializare. Spectacolul inaugural ce a marcat institutionalizarea teatrului liric bucurestean a avut loc in data de 8 decembrie 1921, titlul ales fiind "Lohengrin" (Richard Wagner), interpretat atunci sub bagheta lui George Enescu insusi.

Pentru a oferi spectatorilor o supriza la aceasta aniversare, ONB, in colaborare cu firma mobile Outlook, prin unul dintre brandurile sale, euro-strategic.com, va acorda pentru fiecare bilet achizitionat pentru unul dintre cele doua spectacole - "Lohengrin" (3 decembrie) si gala de balet (8 decembrie) - un supliment care promoveaza ONB in varianta moderna.

In acest sens, cu prilejul implinirii celor 90 de ani de la oficializarea ONB a fost dezvoltata o aplicatie ce permite oricarui utilizator de smartphone high-end (telefon mobil multimedia multifunctional, Android sau iPhone) sa sarbatoreasca acest moment special. Astfel, va putea fi vizualizat un model 3D cu logoul ONB si va putea fi ascultat unul dintre cele mai cunoscute fragmente de opera - "Brindisi" din "La Traviata" (Giuseppe Verdi), procedeul fiind posibil prin intermediul tehnologiei inovatoare de tip Augmented Reality si QR Code.

Cei care vor cumpara bilete la casa de bilete vor primi acest supliment gratuit, iar celor care le achizitioneaza online, le vor fi oferite direct la intrare, in seara evenimentului.

Initiativa de a personaliza un bilet la un spectacol cu o aplicatie de acest tip este o premiera in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#opera nationala bucuresti, #aplicatie smartphone aniversare ONB , #Telecomunicatii