HP isi extinde strategia de sustinere a industriilor divertismentului si telecomunicatiilor

Marti, 06 Iunie 2006, ora 10:10
1688 citiri

HP a anuntat noi proiecte in strategia sa de sustinere a industriilor convergente de telecomunicatii si divertisment, pentru ca acestea sa obtina beneficii din folosirea mediilor digitale.

Cele doua industrii care converg catre o piata extinsa, unica, acopera aproximativ 10% din venitul HP, reprezentand aproximativ 9 mld. USD in toate grupurile de afaceri ale HP.

HP a anuntat o noua identitate pentru grupul de afaceri care se adreseaza clientilor din aceste industrii cheie, numit HP Communications, Media & Entertainment (CME). Oferta HP CME va viza in continuare furnizorii de servicii wireless si wireline, furnizorii de echipamente de retea si un numar mare de companii care creeaza si distribuie continut - filme, muzica, stiri si sport - destinat oamenilor din intreaga lume. Pana in acest moment, HP CME s-a adresat acestor clienti prin divizia HP Network and Service Provider (NSP).

Pentru a veni in sprijinul clientilor din domeniile telecomunicatiilor si divertismentului in scopul cresterii beneficiilor acestora intr-o piata unificata, HP a alocat resurse suplimentare diviziei CME pentru accelerarea dezvoltarii produselor si cresterea capabilitatilor de vanzare si marketing in intreaga lume, inclusiv prin imbunatatirea vanzarilor in anumite companii globale importante, angajarea unui director executiv global pentru industria Media & Entertainment si cresterea investitiilor in solutii care se adreseaza administrarii si distributiei de continut.

A"HP are o experienta indelungata atat in industria media & entertainment cat si in cea de telecomunicatiiA", spune Shane Robison, vicepresedinte executiv si director pentru tehnologie in cadrul HP. A"Aceste doua industrii dinamice, orientate catre tehnologie, continua sa constituie o componenta esentiala a strategiei noastre corporationale, iar transformarea diviziei NSP in Communications, Media & Entertainment [CME] reprezinta un alt pas important in modul nostru de a aborda solutiile si de a investi in realizarea lorA".

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei