Cosmote Romania lanseaza serviciul de plata online

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 15:19
1920 citiri
Cosmote Romania lanseaza serviciul de plata online

Cosmote Romania introduce serviciul de plata online, pentru plata facturii lunare sau pentru reincarcarea cartelelor SIM preplatite. Serviciul de plata online poate fi accesat prin accesarea/crearea unui cont WebCare.

Noul serviciu este disponibil la adresa webcare.cosmote.ro.

Serviciul de plata online a facturii permite tranzactii de maxim 5.000 lei si ofera posibilitatea de a plati factura curenta sau in avans. Utilizatorii pot alege sa plateasca factura si pentru un alt abonat Cosmote.

Un client Cosmote poate reincarca un cont preplatit cu o valoare de minim 5 euro pana la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzactie.

Clientii Cosmote isi pot activa gratuit serviciul de factura electronica, e-Bill, inlocuind factura tiparita cu cea in format electronic. In plus, orice client poate accesa online in mod gratuit si factura detaliata a convorbirilor sale.

Factura electronica are aceeasi valoare fiscala ca o factura tiparita datorita semnaturii electronice incorporate si a marcii temporale DigiSign, furnizor de servicii de certificare acreditat, si a codului de bare care furnizeaza aceeasi informatie ca o factura tiparita.

COSMOTE Romania avea aproximativ 6,5 milioane de clienti la 31 decembrie 2011.

#Cosmote plata online factura, #Cosmote reincarcare online cartela, #Cosmote plati online , #Telecomunicatii