Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote Romania lanseaza serviciul de plata online

Cosmote Romania lanseaza serviciul de plata online


Cosmote Romania introduce serviciul de plata online, pentru plata facturii lunare sau pentru reincarcarea cartelelor SIM preplatite. Serviciul de plata online poate fi accesat prin accesarea/crearea unui cont WebCare.

Noul serviciu este disponibil la adresa webcare.cosmote.ro.

Serviciul de plata online a facturii permite tranzactii de maxim 5.000 lei si ofera posibilitatea de a plati factura curenta sau in avans. Utilizatorii pot alege sa plateasca factura si pentru un alt abonat Cosmote.

Un client Cosmote poate reincarca un cont preplatit cu o valoare de minim 5 euro pana la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzactie.

Clientii Cosmote isi pot activa gratuit serviciul de factura electronica, e-Bill, inlocuind factura tiparita cu cea in format electronic. In plus, orice client poate accesa online in mod gratuit si factura detaliata a convorbirilor sale.

Factura electronica are aceeasi valoare fiscala ca o factura tiparita datorita semnaturii electronice incorporate si a marcii temporale DigiSign, furnizor de servicii de certificare acreditat, si a codului de bare care furnizeaza aceeasi informatie ca o factura tiparita.

COSMOTE Romania avea aproximativ 6,5 milioane de clienti la 31 decembrie 2011.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1621 ori