Vorbim mai ieftin in UE - Scad tarifele de roaming (Foto)

Marti, 01 Iulie 2014, ora 10:07
993 citiri
Vorbim mai ieftin in UE - Scad tarifele de roaming (Foto)

Vom vorbi mai ieftin in tarile din spatiul Uniunii Europene, de la 1 iulie, avand in vedere ca tarifele de roaming in cele 28 de state membre vor scadea cu pana la 55%.

Reducerile se aplica in cazul utilizarii planului tarifar de baza (Eurotarif) si sunt cuprinse intre 20-55% fata de cele din prezent, au transmis reprezentantii ANCOM, intr-un comunicat.

Astfel, utilizatorii vor achita maximum 0,19 euro/minut pentru un apel efectuat, 0,05 euro/minut pentru primirea unui apel si cel mult 0,06 euro pentru trimiterea unui mesaj text (SMS).

Cea mai mare reducere este inregistrata in cazul serviciilor de date (inclusiv accesul la Internet), pentru care tariful maxim va fi de 0,20 euro/MB.

Preturile nu includ TVA.

"Aceste tarife maximale constituie plafonul pe care furnizorii sunt obligati sa il respecte in cadrul planului tarifar de baza (Eurotarif), dar ei pot sa puna la dispozitia clientilor tarife mai mici sau alte planuri tarifare, precum cele din ofertele speciale pentru ...citeste mai departe despre "Vorbim mai ieftin in UE - Scad tarifele de roaming (Foto)" pe Ziare.com

#scadere tarife roaming UE, #noi tarife apeluri UE, #tarife Internet UE , #Stiri Mobile