Vodafone Romania si-a facut canal dedicat in Google Play

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 14:29
1960 citiri
Vodafone Romania si-a facut canal dedicat in Google Play

Utilizatorii Vodafone Romania ce folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android pot accesa, in primul ecran al Google Play, un canal dedicat aplicatiilor sustinute si verificate, intitulat "Recomandate de Vodafone".

"Cu sprijinul Google, aducem utilizatorilor din Romania atat aplicatiile proprii Vodafone, cat si cele co-branded, dezvoltate alaturi de parteneri, sau cele care deja au castigat aprecierea clientilor nostri, intr-un canal dedicat Vodafone, semnalizat ca atare in primul ecran al Google Play", a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Acest canal va contine cele mai bune aplicatii selectate de expertii Vodafone, aplicatiitestate astfel incat clientii sa aiba incredere ca le pot folosi in siguranta.

Sectiunea "Recomandate de Vodafone" grupeaza in acelasi loc continut relevant, selectat de Vodafone Romania, testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele ce functioneaza cu sistemul de operare Android, ce ofera o experienta personalizata pentru publicul din Romania.

Toate smartphone-urile si tabletele cu o varianta recenta de software oficial al Vodafone Romania vor avea canalul de aplicatii Recomandate de Vodafone inclus in Google Play, fara necesita nici o setare din partea utilizatorilor.

Utilizatorii care nu au acces la acest canal il vor primi odata cu urmatoarea actualizare de software, in varianta oficiala Vodafone.

Intre aplicatiile prezente in canalul dedicate se numara si MyVodafone, diponibila din septembrie 2011. Utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. Acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva.

Utilizatorii pot vedea, in timp real, vremea din tara, cu aplicatia Vodafone Meteo, dezvoltata in colaborare cu Administratia Nationala de Meteorologie. Aplicatia furnizeaza informatii despre temperatura, presiune, umezeala si vant si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale.

Canalul Vodafone in Google Play include si aplicatii co-branded, cum ar fi Cinemagia, Sapte Seri, Seenow, Trilulilu sau Adevarul.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Play canal dedicat Vodafone, #Vodafone aplicatii Google Play, #telefoane mobile Vodafone Google Play , #Stiri Mobile