Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone lanseaza un nou portofoliu de abonamente pentru clientii business

Vodafone lanseaza un nou portofoliu de abonamente pentru clientii business


Vodafone Romania a lansat astazi un nou portofoliu de abonamente pentru companii, care pune accentul pe nevoile diferite ale angajatilor si incurajeaza utilizarea serviciilor de date mobile, a aplicatiilor si a smartphone-urilor.

Clientii serviciilor de business isi pot alege abonamentele potrivite, dintr-o noua gama de patru pachete principale: Start, Esential, Avansat si Top.

Noua structura de abonamente porneste de la nevoile de baza, constand in servicii de voce in reteaua Vodafone si in alte retele, si ajunge la pachetele superioare, cu un numar sporit de minute, SMS-uri, convorbiri in roaming si Internet pe mobil.

Vodafone Business Profiles a fost precedat de un studiu de piata realizat pe baza de clienti ai serviciilor de business Vodafone. Studiul a aratat ca peste jumatate dintre clientii companii foloseau, pe langa un abonament principal, numeroase optiuni, pentru a-si acoperi alte servicii de comunicare in afara celor de voce. Noua gama de abonamente adreseaza tocmai aceasta nevoie a utilizatorilor business de a avea incluse in abonament si celelalte servicii personalizate, in functie de tipul de nevoi ale utilizatorilor.

De asemenea, de acum, fiecare tip de abonament pentru utilizatorii serviciilor de business permite si achizitionarea unui terminal la un pret special.

Astfel, daca la abonamentele Start si Start Plus, o serie de telefoane precum Nokia 1800 sau Vodafone 545 Black Live! sunt disponibile utilizatorilor pentru 1 Euro (TVA inclus), pachetul Top Plus aduce noul iPhone 4S la acelasi pret, de 1 Euro (TVA inclus).

Vodafone Romania este liderul pietei de business, cu o cota de piata de peste 50%. Vodafone a fost reconfirmata drept cea mai performanta retea de date mobile din Romania, de catre auditorul independent P3 Communications.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,596,375 clienti inregistrati la 30 septembrie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 391 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 septembrie 2011.

Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1342 ori