Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone a lansat o aplicatie pentru turistii care se ratacesc pe munte

Vodafone a lansat o aplicatie pentru turistii care se ratacesc pe munte


Vodafone Romania a lansat aplicatia Salvamont, cu ajutorul careia echipele Salvamont pot localiza mai usor turistii care se aventureaza pe trasee montane necunoscute sau care sufera un accident si au nevoie de ajutor.

Aplicatia este disponibila in prezent pentru toti utilizatorii telefoanelor Android, indiferent de retea, si poate fi descarcata din Google Play. Special pentru utilizatorii Vodafone, traficul de date in cadrul aplicatiei este gratuit.

Persoana care foloseste aplicatia poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont, cu ajutorul 'tab-ului' SOS, atunci cand are nevoie de ajutor. Echipele Salvamont pot localiza pozitia telefonului, coordonatele geografice si nivelul bateriei.

Chiar daca telefonul nu mai este in raza de acoperire a retelei de telefonie folosite, traseul parcurs va fi memorat pe perioada monitorizarii, iar la prima conexiune in retea, dispeceratul Salvamont va putea vedea din nou coordonatele locatiei utilizatorului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1350 ori