Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vodafone a implementat Supernet: Ce viteze sunt disponibile pentru clientii 3G

Vodafone a implementat Supernet: Ce viteze sunt disponibile pentru clientii 3G


Reteaua Vodafone Romania permite viteze de transfer de pana la 43,2 Mbps utilizatorilor de servicii 3G si de pana la 300 Mbps pentru clientii 4G, la care se adauga o solutie de securitate, localizata la nivel de retea, care furnizeaza protectie antivirus.

"Supernet reprezinta cel mai bine puterea retelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recenta implementare, destinata sa furnizeze clientilor o mai buna utilizare a smartphone-urilor", a declarat directorul general al Vodafone Romania, Ravinder Takkar, intr-un comunicat, precizeaza Mediafax.

Prin introducerea Supernet, toti utilizatorii Vodafone au acces la viteze ridicate de transfer de pana la 43,2 Mbps pentru serviciile 3G, iar utilizatorii serviciilor 4G pot efectua transferuri cu viteze de download de pana la 300 Mbps.

MaxProtect furnizeaza tuturor utilizatorilor o solutie de securitate la nivel de retea, pentru orice smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone, fara a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii.

Serviciul asigura protectie antivirus, anti-phishing si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone.

MaxProtect este disponibil fara costuri suplimentare pentru toti abonatii RED, pe intreaga durata contractuala. Si ceilalti abonati pot utiliza serviciul fara costuri suplimentare pentru o perioada de sase luni.

Vodafone Romania este o divizie a grupului britanic Vodafone Group, cu aproximativ 435 de milioane de clienti la 30 iunie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1605 ori