Vanzarile de Samsung Galaxy S III au sarit de 10 milioane

Luni, 23 Iulie 2012, ora 09:31
1315 citiri
Vanzarile de Samsung Galaxy S III au sarit de 10 milioane

Oficialii Samsung declarau luna trecuta ca se asteapta la vanzari de peste 10 milioane de unitati pentru Samsung Galaxy S III, pana la sfarsitul lunii iulie. Obiectivul a fost atins.

Potrivit unui raport al Yonham News Agency, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Samsung, a vandut peste 10 milioane de smartphone-uri Samsung Galaxy S III. Informatia a fost confirmata si de seful diviziei de telefoane mobile din cadrul Samsung, care a declarat ca Samsung Galaxy S III a fost vandut in peste 10 milioane de exemplare de cand a fost lansat, in data de 29 mai 2012, potrivit The Verge.

Samsung primise peste 9 milioane de comenzi inainte de lansarea telefonului.

Samsung va depasi la vanzari Apple, potrivit unei analize recente realizata de Reuters, care a intrebat mai multi analisti (41) care dintre cele doua companii va fi lider pentru cel de-al doilea trimestru din acest an.

Samsung da lovitura in trimestrul doi: Apple ramane in urma.

Majoritatea dintre ei au raspuns Samsung, despre care s-a estimat ca a vandut 50 de milioane de telefoane in ultimele trei luni. Apple, pe de alta parte, ar fi vandut, potrivit estimarilor, 30,2 milioane de telefoane.

#vanzari Samsung Galaxy S III, #vanzari smartphone Samsung, #vanzari telefoane Samsung , #Stiri Mobile