Top telefoane si aplicatii pentru vacanta

Joi, 05 Iulie 2012, ora 14:39
2901 citiri
Top telefoane si aplicatii pentru vacanta

Afla care sunt gadget-urile de luat in vacanta si care sunt cele mai utile aplicatii mobile pentru concediu, dintr-un top realizat de The PhoneGeeks, divizie specializata a EuroGsm.

Pe lista se afla nelipsitul telefon mobil, urmat de o tableta si/sau un Kindle, aparatul foto, un incarcator universal. Optional, poate fi pus in bagaj si un laptop pentru descarcat filme/fotografii de pe cardul aparatului sau al telefoanelor.

Top telefoane pentru munte sau mare

In top cinci telefoane rezistente recomandate de EuroGsm se afla Samsung Galaxy Xcover, Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia Active, Nokia Lumia 900, Motorola Razr, iar in top cinci telefoane cu camera foto avansata si extra spatiu de stocare gasim Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2, HTC One X, Nokia Pure View 808, Sony Xperia S.

Samsung Galaxy Xcover se afla si in topul preferintelor clientilor, fiind cel mai bine vandut telefon din categoria telefoanelor rezistente, in primul semestru al acestui an. Acesta este urmat in top vanzari de Nokia Lumia 900 si Sony Ericsson Xperia Active, pe ultimele doua locuri aflandu-se Motorola Razr si Motorola Defy.

Top aplicatii pentru munte sau mare

Prima recomandare este Lapse It Pro, cu ajutorul careia veti reusi sa capturati imagini si sa realizati videoclipuri time-lapse. Booking.com, aplicatie care va va spune tot ce trebuie sa stiti despre un anumit loc de cazare si care va permite sa faceti rezervari chiar de pe drum.

Daca sunteti undeva unde bolta cereasca se vede bine, aplicatia Google Sky va poate oferi detalii despre stele, constelatii, galaxii si planete.

Backcountry navigator este o aplicatie gandita pentru activitati in aer liber, deoarece functioneaza ca si un GPS pe care il puteti utiliza in drumetii si contine harti offline, de topografie si GPS pentru traseele montane.

SmartTools va pune la dispozitie instrumente de masurat, iar WeatherBug Elite verifica starea vremii pentru urmatoarele zile.

UV detector este o aplicatie care verifica starea razelor UV in zona in care va aflati. Aplicatia va informeaza cand trebuie sa utilizati protectie impotriva razelor de soare puternice, pentru a va putea bucura de plaja. Astfel, puteti evita arsurile solare si sti cu exactitate cand e potrivit sa va expuneti.

Top telefoane pentru calatorii cu masina

Telefoane cu receptie foarte buna a semnalului si cu functii potrivite pentru un concediu in care calatoriti mult cu masina: Samsung Galaxy S3, HTC One X, Motorola Razr XT910, iPhone 4S si Sony Xperia.

Cele mai utile aplicatii pentru calatorii cu masina

Pe telefonul mobil al unui sofer nu trebuie sa lipseasca iGO navigator sau Trip Advisor.

Cu iGO navigator ajungeti la destinatie fara emotii, deoarece aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a vizualiza hartile in mod 2D sau 3D in momentul in care se utilizeaza navigatia si permite cautari de locuri care va pot fi utile in vacanta, precum benzinarii sau restaurante.

Daca folositi Trip Advisor nu veti avea surprize legate de locul unde innoptati, intrucat aplicatia este, de fapt, un ghid al oraselor, care include nu doar informatii despre restaurante si atractii turistice, ci si hoteluri si review-uri.

O alta aplicatie interesanta este Panorama, cu ajutorul careia impartasiti cele mai frumoase imagini cu prietenii pe Facebook.

Glob Traffic&Radar va arata care este situatia traficului pe traseul ales si va avertizeaza de prezenta radarelor, iar AccuWeather va pregateste cu hainele potrivite, pentru ca ofera informatii despre starea vremii, in diverse localitati, pe mai multe zile.

Top aplicatii utile in vacante din strainatate

3G WatchDog este o aplicatie care monitorizeaza consumul de Internet si va poate avertiza cand o anumita limita, setata de utilizator, a fost incalcata. Este foarte utila atunci cand calatoriti in afara tarii si vreti sa tineti factura sub control.

Google Translate este o alta aplicatie utila in strainatate, pentru ca ofera traduceri. Pentru a tine legatura cu cei de acasa, puteti folosi aplicatiile Viber sau Skype, care va permit sa purtati convorbiri in strainatate gratuit, atata timp cat persoana cu care purtati conversatia respectiva are instalata aceeasi aplicatie.

The PhoneGeeks este divizia tehnica specializata a EuroGsm, creata pentru a raspunde oricaror probleme tehnice, legate de telefoane, tablete sau device-uri mobile.

EuroGsm este cel mai mare retailer autohton in domeniul telecom si partener strategic al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, cu o retea de magazine extinsa la nivel national (117) sediul central al companiei fiind la Cluj-Napoca.

#aplicatii mobil vacanta, #top aplicatii mobil concediu, #top telefoane mobile vacanta , #Stiri Mobile