Top aplicatii Android pentru productivitate

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 08:43
2231 citiri
Top aplicatii Android pentru productivitate

Aplicatiile pentru mobil iti pot face viata mai usoara, te pot face sa devii mai organizat, mai eficient, mai productiv. Vezi care sunt cele mai bune aplicatii care iti vin in ajutor.

SwiftKey X

SwiftKey X il ajuta pe utilizator sa tasteze mai usor pe telefon, inlocuind tastatura touchscreen cu o tehnologie care ii sugereaza cuvintele pe care vrea sa le scrie.

Aplicatia invata de la utilizator si poate fi personalizata atunci cand acesta foloseste Gmail, Facebook, Twitter sau isi actualizeaza blogul.

Este una dintre cele mai bine vandute aplicatii din portalul Google Play si costa 10,3 lei.

Root Explorer

Root Explorter este o aplicatie dedicata utilizatorilor mai tehnici, care vor sa aiba acces chiar si la fisierele de sistem, ale sistemului de operare Andcroid.

Aplicatia include chiar si posibilitatea de vizualizare a unei baze de date SQL, un editor de text sau crearea si extragerea de arhive de tip zip.

Utilizatorii pot executa scripturi, pot schimba permisiuni ale sistemului, pot trimite fisiere via e-mail sau bluetooth. costa

Aplicatia costa 13,8 lei.

ezPDF Reader

ezPDF Reader este o aplicatie pentru vizualizarea documentelor de tip text sau multimedia, care include chiar si o functie care ia notite direct de la utilizator, de tip text-to-speach.

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorul poate crea fisiere de tip .pdf, iar optiunile de editare sunt foarte complexe. Aplicatia a fost descarcata de peste 350.000 de ori si costa 7,33 lei.

Smart Office 2

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorul poate crea, edita si imprima documente Microsoft Office, de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Aplicatia stie sa trimita documentele catre o imprimanta wireless, iar lista producatorilor de imprimante pe care le cunoaste este generoasa: 34.

Utilizatorii pot edita si imprima documente chiar si din contul Google Docs.

Aplicatia ocupa 13 MB si costa 2,77 lei.

Juice Defender

Juice Defender este o aplicatie care mareste considerabil durata de folosire a bateriei telefonului mobil. In conditiile in care majoritatea smartphone-urilor necesita incarcarea zilnica a bateriei, aceasta aplicatie vine cu o serie intreaga de functionalitati care il vor ajuta pe utilizator sa economiseasca eficient resursele telefonului.

Utilizatorul poate seta cand sa porneasca WiFi-ul, la ce intervale, poate configura aplicatiile interactive, poate inchide reteaua 2G, 3G sau 4G, poate taia conexiunea la Internet atunci cand bateria ajunge la un anumit nivel de consum.

#aplicatii mobil Android, #aplicatii productivitate Android, #aplicatii smartphone Android, #aplicatii business android , #Stiri Mobile