Top 10 smartphone-uri in 2013

Luni, 11 Martie 2013, ora 09:47
2450 citiri
Top 10 smartphone-uri in 2013

Sony Xperia Z este smartphone-ul anului 2013, intr-un clasament realizat de catre computerblog.ro, in functie de telefoanele testate in cadrul Mobile World Congress.

Criteriile dupa care a fost alcatuit topul s-au bazat pe design-ul telefoanelor si pe dotarile tehnice ale acestora.

1. Sony Xperia Z. Terminalul foloseste ecranul de 5 inci Full HD si are dotari hardware de top. Este foarte subtire si rezista la apa si praf. Ca minusuri - imaginea nu are cea mai buna calitate pe display, nu este foarte luminos.

2.HTC One Taiwanezii au facut un pariu riscant alegand o tehnologie foto/video noua. Pasionatii multimedia sunt fascinati de noua solutie cu trei senzori, dar utilizatorii obisnuiti nu inteleg cum poate fi camera de "doar 4 megapixeli". Pretul este destul de mare, restul dotarilor sunt excelente, dar multi isi vor pune intrebari daca merita sau nu.

3. LG Optimus G Pro. Arata identic cu Note 2 incat multi se vor feri sa-l cumpere. Ecranul de 5 inci este foarte mare. Dar G Pro are si foarte multe avantaje - un hardware extraordinar, inovatii software precum Double recording - filmeaza cu ambele camere simultan si suprapune software imaginile. Este un terminal de nota zece.

Citeste mai multe despre Top 10 smartphone-uri in 2013 pe computerblog.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top smartphone 2013, #cele mai bune smartphone 2013 , #Stiri Mobile