Samsung, Nokia si LG, vedetele de la Barcelona. Vezi produsele lansate

Luni, 27 Februarie 2012, ora 18:26
2776 citiri
Samsung, Nokia si LG, vedetele de la Barcelona. Vezi produsele lansate

Dintre cele 1.400 de companii prezente la Mobile World Congress de la Barcelona, Samsung, Nokia si LG au atras toate privirile.

Astazi a inceput cel mai mare targ de tehnologie din lume, Mobile World Congress, ce se va desfasura la Barcelona timp de patru zile. Printre cei peste 1.400 de participant, se numara si noua companii romanesti din domeniul software si al dezvoltarii de aplicatii mobile.

Iata care au fost noutatile din prima zi a evenimentului, conform Guardian.co.uk si Techcrunch.com:

Galaxy Note de 10,1 inch de la Samsung

Cel mai mare producator de smartphone-uri a prezentat la Barcelona varianta de 10,1 inch a telefonului tableta Galaxy Note. Gadgetul ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, este dotat cu un stilou electronic si are tot soiul de aplicatii, cum ar fi calendarul interactiv S Planner si caietul de notite S Note.

Zilele urmatoare, Samsung va prezenta si Galaxy Beam, un nou model de telefon inteligent dotat cu proiector video.

Lumia 610 de la Nokia

Nokia a fost in lumina reflectoarelor pe tot parcursul acestei zile, apogeul fiind atins prin lansarea Lumia 610. Al patrulea telefon din familia Lumia este un telefon cu sistem de operare Windows destinat utilizatorilor mai tineri.

Conform companiei, modelul 610 este perfect pentru cei care doresc sa se joace pe telefon, ei sustinand ca este cel mai bun device de gaming cu Xbox Live.

Telefonul include, de asemenea, aplicatia Nokia Transport, cu informatii despre caile de transport public, harti si orare ale masinilor in peste 500 de orase din 46 de tari.

Optimus 4X de la LG

In cadrul congresului de la Barcelona, LG si-a facut intrarea pe piata dispozitivelor quad core prin lansarea telefonului Optimus 4X HD. Acesta este dotat cu un procesor Nvidia Tegra 3 quad core.

Compania sustine ca dotarile telefonului sunt asemanatoare cu cele ale unui computer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansari telefoane mobile, #lansari smartphone, #telefon nokia, #telefon lg, #telefon Samsung, #congres barcelona, #lansari barcelona , #Stiri Mobile